Hondenvoer informatie

Het vers vlees van Best4dogs is speciaal bestemd voor fokkers en grootverbruikers, voor alle rassen.

Wij garanderen u de nieuwste productiemethodes, proefdiervrij hondenvoer, topkwaliteit voor een schappelijke prijs en minder voederen.

Laat uw hond kennismaken met ons hondenvoer. Het is uiteindelijk de hond die zal aangeven of het eten goed, lekker en gezond is.

Wij garanderen een constante en blijvende kwaliteit die elke kwaliteitscontrole doorstaat en die boven andere hondenvoeders staat op het gebied van de te voeren hoeveelheid per dag.

Blijvende hoogwaardige grondstoffen die zorgen dat ons hondenvoer zeer goed verteerbaar is waardoor minder gebruikt wordt en er minder afvalstoffen zijn. In combinatie met onze zalmolie is de dagelijkse voedingsbehoefte voor uw hond compleet.

Ons hondenvoer is ontstaan in samenwerking met dierenartsen, fokkers en voedingsdeskundigen om een zo eerlijk mogelijk product te krijgen met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding zonder synthetische toevoegingen in de vorm van geur-, kleur-, smaakstoffen en anti-oxidanten: Puur natuur dus!

Ons hondenvoer is specifiek afgestemd op de behoefte van uw pup, junior of volwassen hond.

De voedingsbehoefte wordt sterk beïnvloed door de mate van activiteit van de hond desondanks dient men van ons hondenvoer zeer weinig te geven.
Zeer belangrijk is dat men de voedingsschema’s aanhoudt. Te veel voer is of geen pens voeren is vaak/meestal de oorzaak van vele darm- en huidproblemen.

Voerschema voor een normale hond is 20 gram vlees per kilo lichaamsgewicht, dus drukke honden en pups meer dan 20 gram per kilo lichaamsgewicht.